• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
BATSO'dan "Elektronik Arşiv Sistemi" çalışmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Akredite Oda Belgesi ve ISO 9001-2008 kalite belgesini alarak üyelerine hizmet sunma standartını yükselten Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), hizmetlerde zaman kaybı ve bürokrasiyi en aza indirmek için Elektronik Arşiv çalışmaları kapsamında Elektronik Arşiv çalışmaları için gittiği Yunanistan'tan döndü.

Sicil arşivinde bulunan tüm belgelerini dijital ortama aktararak personelde zaman ve performans kayıplarını azaltmanın yanı sıra üyelere dönük hizmetlerde zaman kaybı ve bürokrasiyi en aza indirmek için elektronik arşiv çalışmaları kapsamında BATSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ahmet Aşsız ve Tacettin Sedat Güneş ile oda personellerinden oluşan heyet, işbirliği içerisinde oldukları İskeçe Ticaret Odası ile Elektronik Arşiv çalışmaları için gittiği Yunanistan'tan döndü.

Gezi ile ilgili bir açıklama yapan BATSO Başkan yardımcıları Ahmet Aşsız, İskeçe Ticaret ve Sanayi Odası, Gümülcine Ticaret ve Sanayi Odası ve Yunanistan Başkonsolosluğu'nda çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını belirtti. Aşsız, üyelerine en modern, en hızlı ve en kaliteli hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını, üyelerinin en kısa zamanda elektronik arşivine de kavuşacaklarını söyledi. Aşsız, "Bu projeyle; kuruluşumuzdan bu yana odamız üyelerine ait ne kadar dosya varsa bu dosyalardaki yazılı ve basılı tüm evraklar, elektronik ortama aktarılıp arşivlenecektir. Öte yandan elektronik arşiv, yangın, su baskını, deprem, çalınma, yıpranma gibi tehlikelere karşı daha güvenli olacaktır." dedi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir