• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Görevden Almalar Antalya`ya da Sıçradı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü`nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Canlı ve Personel Şube Müdürlüğü`nden sorumlu il Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Karaca, görevlerinden alınarak pasif görevlere verildi.

SABAH DA 2 POLİSİN YERİ DEĞİŞTİ
Ankara`da ayrıca Toplum Destekli Polislik Şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı İsmail Öztürk ile Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğünden sorumlu Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı, görevlerinden alınıp Polis Akademisine tayin edildiler. Yerlerine Polis Akademisinde görevli Bülent Kantar ile Cem Akgün getirildi.

BİR HAFTA ÖNCE GÖREVLERİNDEN ALINMIŞLARDI
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu olan İsmail Öztürk ile Terörle Mücadele Şubesinden sorumlu olan Lokman Kırcılı, bir hafta önce bu görevlerinden alınmıştı.

Görevden almaların bazı şube müdürlükleri ile il emniyet müdür yardımcılarına da uzanacağı ifade edildi.

ANTALYA`DA 12 MÜDÜRÜN YERİ DEĞİŞTİ
Son atamalarla birlikte son bir haftada Antalya`da toplam 15 müdürün yeri değiştirilmiş oldu. Geçen hafta yapılan atamalarla Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Kadir Yıldız Asayiş Şube Müdürlüğü`ne, Manisa Emniyet Müdürlüğü`nden Mehmet Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`ne, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü`nden Tuncer Kömürcü de İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlerine getirilmişti.

Bugün yapılan yeni görevlendirmelerle daha önce Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevini yapan Mehmet Taha Gün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Tanık Koruma Şube Müdürü Bülent Elaldı Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Yarından geçerli olmak üzere Mehmet Ömür Saka Koruma Şube Müdürlüğü, Hakan Güler Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü, Volkan Altınbudak Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Halis Çevik Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Berhan Ergenç Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gökhan Tayuk Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, Demir Bağ Personel Şube Müdürlüğü, Mehmet Burak Semetay Yanar Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özgür Önder Karataş Tanık Koruma Şube Müdürlüğü, Murat Coşkuner de Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürlüğü görevlerine getirildi.
Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir