• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ve Müfettiş Gadget Suçluyu Bulur!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hüseyin Sağlam / Doğruhaber
Haber yorum
 
Katıldığı bir televizyon programında Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyetin Başbakan Erdoğan’la görüşmesinden sonra Batman’da Özcan Temel’in öldürüldüğünü söyleyen Duran Kalkan, Batman’da yaşanan olaylardan Başbakan Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’yi sorumlu tutarak son yılların en büyük“ifşaatına” imza attı.
Daha önce Paris cinayetlerini çözmekle “nam salan” Duran Kalkan, Batman’daki cinayeti de çözerek önemli “ifşaatlarda” bulunduğu konuşmasında şu “tespitlere” yer verdi:

“Şimdi bir de sadece tetikçiyi görmemek lazım. Arkasındaki güce de bakmak gerekli. Bu olay öyle durup dururken bir anda olmadı. Başbakan Tayyip Erdoğan’la HÜDA PAR Genel Başkanı’nın görüşmesinden birkaç gün sonra gerçekleşti. Demek ki bu tesadüf değil. Diğer yandan Türkiye ve İran Dışişleri Bakanlarının Ankara’da görüşme yapmalarının 2 gün sonrasında bu olay yaşandı. Bu grubun hem AKP ile Türkiye’nin derin güçleriyle ilişkisi, hem de İran ile ilişkisi değerlendirilirse bu da bir tesadüf değil.

Bu aslında Rojava da saldırıları kırılan sömürgeci güçlerin, Bakur’dan Kürt halkına Kürt Özgürlük hareketine yeni bir saldırı başlatma çabalarını gösteriyor.

El-Kaidenin saldırıları kırılınca bu sefer devreye eskinin Hizbullah’ı konuyor. Bunlar birbirlerine benzer güçlerdir. Bu bakımdan sadece Hüda Par değil bu olaydan AKP, bizzat Başbakan Tayyip Erdoğan da sorumludur şüphe en çok onun üzerindedir. İran sorumludur, Hasan Ruhani yönetimi sorumludur.”

Gördünüz mü “müthiş tespitleri…” Kâinatın yaratılışını bile “tesadüflere” bağlayan bir gelenekten gelen Duran Kalkan, siyaset alanındaki “tesadüflere” inanmama ilkesini böylece “çözümün şifreleri” olarak ele almış ve hiç kimsenin, hatta ‘Müfettiş Gadget’ın’ dahi çözemeyeceği cinayeti şak diye çözüvermiş! Gerçi Cenevre-2 görüşmeleri etrafında yaşanan diplomasi trafiğini dikkate almayarak “komployu deşifre etme” stratejisini eksik bırakmış ama… O kadarını da hoş görün artık!

Sahi, birkaç aydır silahlarla iştigal etmeye ara vermek “komplolarda derinleşmenin” anahtarı olmasın mı? Ne bileyim yani…
 
Teorik eğitim, çözümleme, derinleşme, kar, kış, eksi 20-30 derece, falan filan… Ve tüm bunlar arasında Yapıcıoğlu, Erdoğan, Ruhani bir araya gelmiş… Batman üzerine kafa yorulmuş… Kaçar mı bu durum Kalkan’ın gözünden!!!
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir