• DOLAR 32.355
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2308.135
  • ...
SGK Prim Sorgulamalarına Artık Şifresiz Ulaşabilirsiniz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK tüm Sorgulamalar, SSK gün sorgulama,SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme sayfası. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama,SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz. SSK Hizmet Dökümünüzü aşağıdaki SSK Sorgulama ekranından kolaylıkla hemen alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

Şifresiz olarak SGK (SSKhizmet dökümü nasıl yapılır. SGK (SSK) hizmet dökümünü sağlamak kurumun sitesine girmek ve sadece TC kimlik no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. SGK Prim Sorgulama işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGK Sorgulamaları artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce e-Devlet sisteminde yer alan SGK Prim Sorgulama uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi girerek SGK (SSK) Prim Sorgulama yapabilirsiniz…

SGK Prim Sorgulama Nasıl Yapılır?

Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor. Sosyal Sigortalar Kurumu`nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olanSSK sorgulama ve 4A hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. SSK sorgulama hizmet dökümü alma ekranı haberevet.com`da. Vatandaşlar sigortalarının yatıp yatmadığını bunun yanısıra, sigorta primlerinin ne kadar üzerinden yattığını SSKsorgulama prim ve hizmet dökümü bilgisi alma sistemi aktif edildi. Hizmet Dökmünü nasıl alacağınız bu haberin içinde detayları ile tarif edilmiştir. SSKsorgulama prim ve hizmet dökümü listesi. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

SSK SGK şifresiz hizmet dökümünü nasıl alırım..

Çalışanların maaşlarının yanısıra gelir vergisi, işsizlik sigortası, sağlık sigortası (SSK primi) gibi kesintiler yapılıyor.Çalışanlar bu kesintilierden sonra maaşlarını alabilryorlar. Uzun yıllar boyunca SGK`ya kesilen SSK primler birikiyor. Sağlık güvencesi niteliğinde olan bu primler emeklilik sisteminin de temel taşarından. SSK prim sorgulama sayfası giriş. SSK prim sorgulaması nasış yapılır. Sigortanızın yatıp yatmadığını bu istemler üzerinden öğretnebilirsiniz. Maaşlar yükseldikçe sigorta SSK primlkeri de artıyo. Bu yüzden bazı işverenler işçilerin sigortalarını düşük rakamlar üzerinden yatırma yoluna gidiyorlar. Bunun önüne geçmek için herkes kendi primini internet üzerinden kontrol debilecek.

TC Kimlik no ile SGK Sorgulaması yapmak için TIKLAYIN

Türkiye` deki her çalışanan gerek ihtiyaç gerekse meraktan girip kontrol ettiği SSKprimlerinin açıklandığı siteye bu sayfan giriş yapabilirsiniz. SGK`nın hizmeti olanSSK Prim günü ve ücreti sorgulama ekranının ayrıntıları haberevet.com`da. Vatandaşlar TC Kimlik numaralarını sayfanın ilgili bölümüne yazarak sorgulama yapabilirler. SSK`nın sorgulaması yapılabilmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu bu verileri sadece sahıslara özel paylaşıyor. Başkası elinde verileri olmayan diğer bir kişinin SSK Primlerini icleme şansını bulamıyor. SGK prim sorgulama ekranı bu sayfadadır.

Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

E-SGK ve SGK sorgulama sayfası TC kimlik no ile giriş sistemi...

SGK Hizmet Dökümü almak için 2 yöntem var. SGK Hizmet Dökümü almak isteyen vatandaşlara en kolay şekilde Hizmet Dökümü nasıl alınır tarif edeceğiz. 4A Hizmet Dökümü sorgulama ekranı...

SGK nedir?

Sosyal Güvenlik Kurumu`nun kısaltmasıdır ve riskden dolayı geliri ile kazançları azalan vatandaşların başkalarına muhtaç olmadan yaşama ihtiyaçlarını gidermek için kurulmuş sistemdir. Bununla birlikte sosyal riskler sonucunda çıkan zararı devlet karşılar. Hastalık ve kaza gibi durumlarda hastenelerden faydalanabilir ve emekli maaşı alabilirsinizsgk

Ayrıca ortaya çıkan esktra masraflar için gelir kaybının belli bir yüzdesini de devlet karşılamaktadır. Sosyal güvenlik hayatın türlü sonuçları karşısında bir yoksulluğa maruz kalmadan hayatlarını devam ettirmek demektir.

İnsanların hayat boyunca yaşam kalitesini etkileyen en önemli unsur sosyal güvence içinde olmaktır. Sosyal güvenlik, insanların gelirlerine bakılmaksızın toplum huzurunu ve refahını bozan sosyal tehlikelerin verdiği zararlardan “insan hakkı” ve esas itibariyle de “devlet görevi” olarak primli ya da primsiz sistemlerin kullanılması, kişilerin sosyal tehlikelerin zararlarından kurtarılma güvencesidir. Bu doğrultuda ülkemizde sosyal güvenlik hakkı, Anayasamızın 60 ıncı maddesindeki “Herkes sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlet bu güvenliği sağlayacak gerekli tedbirleri alır ve teşkilatı kurar” hüküm ile açıkça ortaya konmuştur.

Sosyal Güvenlik Kurumu
 (SGK), Ekim başında yürürlüğe girecek ikinci aşama sosyal güvenlik reformu düzenlemelerinin uygulamasına açıklık getirdi.

5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun ilişkin hükümleri Ekim ayı başı itibariyle yürürlüğe giriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun söz konusu hükümlerin uygulama esaslarına açıklık getiren 15 tebliği de bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir