• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
HÜDA PAR`ın Bitlis Adayına Halktan Yoğun ilgi-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkanı adayı Cengiz Karakaya`yı makamında ziyaret eden Bitlisliler, başarı ve "Hayırlı olsun" dileklerini ilettiler.

Kendilerini tebrik etmeye gelen halka kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Bitlis Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya, bu partinin mazlumların, ezilmişlerin, ötekileştirilmişlerin, mustazafların partisi olduğunu söyledi.

Karakaya açıklamasının devamında, "Bu halkımıza hak yolda hizmet etmek hepimizin görevidir. Bu görevi yapmak için hep birlikte hareket edeceğiz. Halkımızın daha iyi hizmet görebilmesi için hepimiz artık elimizi değil, vücudumuzun tamamını taşın altına koymak mecburiyetindeyiz." dedi.

"Halkımızın bizden büyük bir beklentisi vardır" diyen Karakaya, "Gezdiğimiz her evde, ziyaret ettiğimiz her esnafta, konuştuğumuz her fertte biz bunu görüyoruz. Halk artık adil insanlar tarafında adalet ile yönetilmeyi istiyorlar. Bizler de bu adaletle yönetmeyi halkımıza vaat ettiğimiz için halkın bizden beklentisi vardır. İnşallah Hüda Par`ın belediyecilik anlayışıyla halkımız maddi ve manevi olarak feraha ulaşacaktır" dedi.

Konuşmanın ardında ziyaretçiler başkan adayını tebrik ettiler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir