• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
2 milyonluk tesis çöktü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman'ın Beşiri ilçesinde bulunan Beşiri Atatürk Sosyal Tesisleri, aşırı kar yağışı nedeniyle çökerek yaklaşık 2 milyonluk zararın yaşanmasına sebep oldu.


Tesiste yaklaşık 500 bin TL'lik zararın meydana geldiğini belirten Beşiri Atatürk Sosyal Tesisi'nin sahibi Nurettin Taş, açılışı yapmadan kapanışı yaptıklarını söyledi. Tesiste 51 bin metrekarelik alanın yaklaşık bin metrekaresinde düğün salonu da yaptıklarını ifade eden Taş, çaresiz bir şekilde beklediklerini belirtti.


Tesellimiz kimsenin ölmemesiydi
Çöküş anında hiç kimsenin salonda bulunmamasına çok sevindiklerini ifade eden Taş, "Beşiri ve Batman halkının rahat bir şekilde tatil yapmaları için ciddi anlamda masraf yaptık. Açılışımızı yapmadan yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 500 bin TL'lik zararımız oldu. Gerekli zarar tespiti ilgili mercilerce yapıldı. Sayın Valimizin ve ilgili kurumların zararlarımızın bir nevide olsa karşılanmasında yardımcı olmasını bekliyoruz." dedi.


40 kişi işsiz kaldı
Açılışları ile birlikte yaklaşık 40 kişinin 24 saat Beşiri Atatürk Sosyal Tesisleri'nde çalışacaklarını ifade eden Taş, şimdilik hepsinin iş akdini mecburi bir şekilde askıya aldıklarını belirtti. Taş, "Açılışımız ile birlikte tesislerimizde 40 kişi iş başı yapacak. Yaz mevsiminde ise bu sayımız 50-60'a kadar da çıkacaktı. Kış mevsiminde belimiz büküldü. Tesisimizin onarılması için herkesin bize ciddi anlamda destek olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir