• DOLAR 32.501
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2488.128
  • ...
Cuma saatinde yapılan basın açıklamasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Kent merkezi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Sosyal Programlar Meslek Yüksekokulu önünde üniversite öğrencilerinin son 3 haftadır Cuma günü ve özellikle Cuma namazı vaktine denk gelen basın açıklamaları halkın özellikle de araç sahiplerinin tepkisine neden oldu.
 
Basın açıklamalarının Cuma namazına denk gelmesinin manidar ve dikkat çekici olduğunu ifade eden halk, hem basın açıklamasının Cuma saatinde yapılmasına hem de bu saatlerde araçların yerlerinden çekilmesinin kendilerini mağdur ettiğini belirttiler.
 
Araç sürücüleri ise, "Ne hikmetse son 3 haftadır basın açıklamaları Cuma günlerine ve Cuma namazı vaktine denk geliyor. Namazda olmamız münasebetiyle araçlarımızın çekildiğinden haberimiz olmuyor. Trafik ekiplerine soruyoruz onlar da güvenlik nedeniyle araçların özel bir oto parka çekildiğini söylüyorlar. 80 TL park parasının yanında günümüzü de Trafik Müdürlüğünde yapılan işlemlerle bitirmek zorunda kalıyoruz. Buna önlem alacak bir yetkili yok mu? Birçok araç sahibi akşam evine ekmek götürmek için canla başla çalışırken araçların otoparka götürülmesi ve 80 lira otopark parasının verilmesi hangi vicdana sığıyor? Bu konuda emniyet yetkililerinin ve üniversite öğrencilerinin duyarlı olması gerekiyor. Basın açıklamasının yapılacağı alanlar belirlenirse en azından vatandaş mağdur olmaz." şeklinde konuştular.
 
Özellikle Cuma namazı vaktinde yapılan basın açıklamasının ise kimler tarafından hangi maksatla organize edildiği de merak konusu. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir