• DOLAR 32.349
  • EURO 35.124
  • ALTIN 2303.182
  • ...
Erdoğan Üzerinden İslam`a Saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Konya`da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı açıklamalar nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında 60 milyarlık hakaret davası açtığını söyleyen Ayşegül Akbay Yarpuzlu, "Kendisi gibi milletin işini `Allah` denilen meçhule emanet etmeyecek ölçüde çok daha bilinçliyim" diyerek İslami değerlere saldırdı.
 
Başbakan Erdoğan`a yönelik eleştirilerinde hızını alamayarak İslam`ı hedef alan Yarpuzlu, "Tayyip Erdoğan ` Türkiye`nin "operasyon" geçirecek, ameliyat yapılacak bir ülke olmadığını söylemiş, Türkiye`nin "Ayarının değiştirilemeyeceğini" vurgulamış.` Bu ifade; şahsıma yönelik tıp ve sağlık mesleklerini aşağılayıcı imalarından yeni birisiyse, hatırlatırım; kendisi gibi milletin işini `Allah` denilen meçhule emanet etmeyecek ölçüde çok daha bilinçliyim " diyerek adeta İslam`a olan kinini kustu.
 
Daha da ileri giden Yarpuzlu, "Kendisi açsın ellerini, biraz daha dua etsin, yoksul ve cahil kandırmacalarıyla meclis maaşını kapmaya. Yalnız; `Yolunuz Yolumuzdur` propagandasıyla kimin `yol`unu kimden alıyor, bir açıklasın bakalım. Şimdi de Demirel ailesini kullanmaya çalışıyor. Dikkat! Yol ortasında beklemeyi sürdürürse, kamyonlar, otobüsler, arabalar üstünden geçecek. Malum trafik ışıkları Allah`ın kitabında yazmaz. Benden hatırlatması. Merak gafletinden kitapların üçünü de okumuştum zamanında. Eh! Hoca gerçeği. İlk işimden attıran Fethullahçı namus bekçileriydi. Sanırım bakire olmadığımı hatırlatmama gerek yok. Fazla asılmasın. Beyaz giyecek değilim. Kendisi de İsa değil" diyerek İslami değerlere olan düşmanlığını ortaya koydu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir