• DOLAR 32.542
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2423.738
  • ...
Erdoğan`dan Ricciardone`ye: İşine bak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Erdoğan, ABD Büyükelçisine göndermede bulunarak bazı büyükelçilerin provokatif eylemler içerisine girdiklerini söyledi ve "Dikkatli ol, seni burada tutmak zorunda değiliz" dedi.

Erdoğan`ın konuşmasından satırbaşları:

- Hukuka yansıyan olay hukukta karşılığını bulur zaten. Bizim meselemiz hukukun çalışmasıdır, hukukçuların da hukuka saygılı hareket etmesidir, güdümlü hareket etmesi değil. Güdümlü hareket ettikleri zaman kusura bakmasınlar, biz siyasetçiler olarak üzerimize düşeni her zaman yaptık, bundan sonra da yapmaya devam ederiz.

- İster yürütme olsun ister yargı olsun ister partimizin mensubu olsun gereği neyse biz bunu yaparız, AK Parti, bozulmuş çarkları düzeltmeye geldi bu ülkede.

- İşte son günlerde bakınız çok enteresan, büyükelçiler bazı provokatif eylemlerin içerisine giriyorlar. Ben onlara da Samsun`dan sesleniyorum, işinizi yapın. Eğer görev alanınızın dışına çıkarsanız bu hükümetlerimizin yetki alanında olan yere kadar gider. Biz sizleri ülkemizde tutmaya da mecbur değiliz. Eğer sizin ülkelerinizde de bizim büyükelçilerimiz bu tür oyunların içerisine giriyorsa siz bize haber verin, sizin göndermenize gerek yok biz alırız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir