• DOLAR 32.59
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2418.51
  • ...
Okullara 42 ton temizlik malzemesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


İSTANBUL- Esenler Belediyesi, ilçedeki tüm okullara toplam 42 ton temizlik malzemesi dağıttı. Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi'nde gerçekleşen temizlik malzemeleri dağıtım törenine; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Belediye birim müdürleri, ilçedeki okulların müdürleri, okul aile birliği üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende okul aile birlikleri adına konuşan Kübra Yıldırım ve 50. Yıl Tuna İlkokulu Müdürü Abdurrahman Kakız, temizlik malzemelerinin okullar için büyük bir maddi külfet olduğunu dile getirerek, bütün okullara temizlik malzemesi dağıtan Esenler Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Tören, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun konuşmasıyla devam etti. Belediye Başkanı Göksu, yaklaşık 1 ay önce Yunus Emre İlkokulu'na yaptığı bir ziyareti hatırlatarak konuşmasına başladı. Ziyarette okul aile birliklerinin temizlik malzemeleri ihtiyacı konusunda kendisinden yardım istediğini dile getiren Göksu, bugün onlara verdikleri yeri getirdiğini belirtti.

Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda okulların temizlik malzemesi ihtiyacı karşılayacaklarını anlatan Göksu, yaklaşık 250 milyara mâl olan 42 tonluk temizlik malzemesini okullara dağıtacaklarını söyledi. Okulların temizliğini de üstlenmek istediklerini anlatan Göksu, bu konuda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

İlçedeki bütün okulların fiziki ihtiyaçlarını da tespit ettiklerini ifade eden Göksu, bu eksikliklerle ilgili bir ihale yapacaklarını ve okulların eksikliklerini gidereceklerini vurguladı. Esenler'deki tüm okulların bahçelerini de yumuşak zemin yapmak istediklerini dile getiren Göksu, "Çocuklar okullarının bahçelerinde doya doya oynasınlar istiyoruz" dedi.

ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Esenler'deki derslik sayısının bin 250'ye ulaştığına dikkat çeken Göksu, Tuna Mahallesi'ndeki Eğitim Vadisi projesinin tamamlanmasından sonra bu sayının bin 550'ye ulaşacağını söyledi. Çocuklara en iyi eğitim fırsatının sunulması gerektiğini belirten Göksu, Esenler Belediyesi olarak bu konuda üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacaklarını kaydetti.

"Hiçbir başarının yerini hiçbir mazeret tutamaz" diyen Göksu, " Esenler'deki çocuklarımızı en iyileriyle buluşturmak zorundayız. Hepimiz bunu toplumsal seferberlikle birlikte yapacağız. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe birlikte hazırlayacağız" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir