• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Bastığı buz kırılınca boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eskişehir`de donan Porsuk Çayı üzerinde yürüyen 43 yaşındaki Şenol Köşker, bastığı bozun kırılması sonucunda suya düştü. Çevredekilerin sopa ve ip atarak kurtarmaya çalıştığı Köşker, suda boğularak öldü.

Köşker`in cesedi dalgıç tarafından çıkarıldı.
Olay, akşam saatlerinde Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi (TÜLOMAŞ) karşısındaki Porsuk Çayı`nda meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Şenol Köşker donan Porsuk Çayı üzerinde yürürken bastığı buz kırıldı.

Suya düşen Köşker elleriyle buzlara tutunup yakındaki yaya köprüsünden geçenlerden bağırarak yardım istedi.

Vatandaşlar Porsuk Çayı kıyısında bulduğu uzun bir sopayı tutunması için Şenol Köşker`e attı.

Bir kişi de yakında bulunan evine giderek hortum ve ip getirdi. Vatandaşların kısa süren çabası sonuçsuz kaldı ve Şenol Köşker suda kayboldu. Vatandaşların durumu polise bildirmesinin ardından olay yerine polis, 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler buzun altındaki suda olan Şenol Köşker`i çıkarmak için dalgıcın gelmesini bekledi. Yaklaşık bir saat sonra gelen dalgıç, Şenol Köşker`in düştüğü yerden suya girdi. Dalgıç, yaklaşık 15 dakika süren aramanın ardından Şenol Köşker`in cesedini bulup buz üzerine çıkardı.

Ceset daha sonra ekipler tarafından iple kıyıya çekildi. Köşker`in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir