• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...
Kurtulmuş`tan Suç Duyurusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal medyada kendisiyle ilgili olduğu idida edilen görüntüler için suç duyurusunda bulunduklarını ve ayrıca ceza ve tazminat davaları açtıklarını söyledi.

Kurtulmuş, "Sonuçları itibarı ile başta gerçekten kötü bir olay gibi görünen, şer gibi görünen bir şey, bütün sonuçları ile hayra tebdil olmuştur ve çok kısa bir süre içerisinde olmuştur" dedi.

Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, sosyal medyada kendisi ile ilgili paylaşımlardan akşam saatlerinde haberi olduğunu anımsatarak, "Zaten yeni başlamıştı bu iğrenç iftiralar. Biz tabi gülüp geçtik. Yani `Bu kadarı da artık Gayretullaha dokunur` diyerek ben, meselenin en kısa süre içerisinde açığa çıkacağına zaten inanıyordum. Dolayısıyla o bir iki saat içerisinde Allah`ın lütfu, Allah`ın takdiri, gerçekten meselenin ne kadar iğrenç, ne kadar aşağılık bir iftira olduğu ortaya çıkmış oldu" ifadelerini kullandı.

Türkiye`nin geleceğine olan umudum arttı

Bazen `şer` görülen şeylerde `hayır` olabileceğine dikkati çeken Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Şunu çok açık söyleyeyim, yani işin başladığı andan itibaren milletimizin çok büyük bir kısmı `Numan beye böyle bir iftira olmaz. Numan beye böyle büyük bir iftira atılmaz` diyerek gerçekten duaları ile iyi niyet temennileri ile destekleri ile bizi tabiri caizse böyle bir bombardımana tabi tuttular. Ben bu süre içerisinde atılan bu aşağılık, iğrenç, insanlık dışı iftiraya hiçbir şekilde prim vermeyen bütün halkımıza, bütün milletimizin fertlerine yürekten teşekkür ediyorum.

Bu benim için gerçekten siyasi hayatım boyunca Türkiye`nin geleceğine ilişkin umutlarımı da artıran en önemli şeylerden birisi oldu. İkinci olarak, sevindiğim husus bu kadar adi, aşağlık bir komplonun ortaya çıkacağını biliyorduk da Allah`ın lütfu ve takdiri ile bu kadar kısa süre içinde ortaya çıkması, bu da fevkalede güzel bir şey oldu. Ancak, bütün bunların yanında bu meseleyi planlayanlar, ortaya koyanlar, bunu çoğaltanlar, `Buradan böyle büyük bir iştahla nasıl haber çıkartırız` gibi böyle son derece aşagılık bir takım haber çıkarma hedefi içerisinde olanlar, internet üzerinden bunu yayanlar, bunların hepsinin yanına kar kalmayacaktır bu."

Siyaset herkese lazım olan bir alan

Kurtulmuş, bugün itibarı ile sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da belirterek, "Hem ceza davası, hem de tazminat davası bütün bunların hepsi bu işin içerisinde kimler varsa, bu iğrenç aşağılık ve insanlık dışı suçu kimler işlemişlerse onlardan bunun hesabı sorulacaktır" diye konuştu.

Türkiye`nin siyasete bu kadar çok operasyon yapılan bir ülke haline gelmesinin kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Kurtulmuş, "Sonuçta, siyaset herkese lazım olan bir alan. Her alandan her kesim üzerinden bir siyaset mühendisliği yapmaya kalkılamaz. Bu olay bunu da ispatlamış ve ortaya koymuştur. Dolayısıyla sonuçları itibarı ile başta gerçekten kötü bir olay gibi görünen, şer gibi görünen bir şey, bütün sonuçları ile hayra tebdil olmuştur ve çok kısa bir süre içerisinde olmuştur. Bundan sonra halkımızın da çok daha uyanık bir şekilde yapılacak bu tür iftiralara bu tür komplolara karşı duyarlı olacağına yürekten inanıyorum. Bir kez daha bu süre içerisinde duaları ile iyi niyet temennileri ile bana çok büyük manevi destek olan tüm insanlarımıza bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

"Şunu da ifade edeyim; sadece siyasi görüş olarak, dünya görüşü olarak, yaşam tarzı olarak bize benzeyen insanlardan değil, tam tersine siyaseten rakibimiz olan çevrelerden de çok büyük destekler geldi" diyen Kurtulmuş, gösterilen ferasetten dolayı millete olan güveninin bir kere daha arttığını ifade etti.

Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunların hepsi elimizde. Bunları inşallah detayları ile avukat arkadaşlarımız ortaya çıkaracaklar. Tabi ki mesele bundan sonra savcılığın meselesidir. Biz elimizdeki delilleri savcılıkla paylaşacağız. Bu delillerin üzerine gitmek ve bunu sonuçlandırmak, çünkü nihayetinde bu sadece Numan Kurtulmuş`a yapılan bir haksızlık, bir aşağılık saldırı, aşağılık bir iğrenç iftira kampanyası değildir. Bu kadar ucuz olmamalı bu işler. Yapanın yanına kar kalmamalıdır. Türkiye, bütün pislikleri ile temizlenecekse bu tür organize iftira kampanyalarından aşağılık komplolardan temizlenmelidir."

Bunun için kendileri üzerine düşenin haklarını mahkemede aramak olduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Kimlerin yaptığı, niçin yaptığı, ne şekilde yaptığı ve nereden yapıldığını bütün teferruatı ile ortaya koymak savcılığın görevidir" ifadesini kullandı.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir