• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
HÜDA PAR Bingöl Adaylarını Açıklayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Yerel seçimlere birçok merkezde iddialı olarak girecek olan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), 23 Aralık Pazartesi günü Bingöl`de düzenleyeceği programla belediye başkan adaylarını açıklayacak.
 
Hür Dava Partisi Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Hür Dava Partisi olarak gireceklerini daha önceden açıkladıklarını hatırlattı.
 
"HÜDA PAR Hakkın yanında, haksızlıkların karşısında"
HÜDA PAR`ın bir yılını geride bıraktığını ifade eden Tasalı, "Halkımız geçen bu bir yıl içinde Hür Dava partisini sahiplenmiştir. Hür Dava Partisinin geride bıraktığı bir yıllık geçmişine baktığımızda, hakkın yanında, haksızlıkların karşısında durmasıyla kuruluşunun ne kadar gerekli olduğuna bir kez daha şahit olduk." dedi.
 
"Bize emanet edilen belediyelere yetim malı gibi sahip çıkacağız"
"Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" söylemiyle yola çıktıklarını belirten Tasalı, "Halkımız 30 Mart 2014 tarihinde bizlere yetki verirse, Bu söylemlerimizi "Dürüst Belediyecilik, Gerçek Hizmet" ile uygulamaya çalışacağız. Ve bize emanet edilen belediyelere yetim malı gibi sahip çıkacağız." ifadelerine yer verdi.
 
"Halkın hizmetkârları, belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz"
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 3 ay gibi kısa bir zaman kaldığını hatırlatan Tasalı, "Bingöl il ve ilçelerinde, seçimlere kendi adaylarımızla katılacağız. "Halkın Hizmetkârları, Belediye Başkan Adaylarımızı Açıklıyoruz " tanıtım programı Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu`nun katılımıyla gerçekleşecektir.``diye konuştu.
 
23 Aralık Pazartesi günü saat 18.00`de, Nur Düğün salonunda yapılacak programda bayanlar için de yer ayrıldığını ifade eden Tasalı, son olarak, "Araçlar Merkez caddesi, Dörtyolda Parti binasının önünden kalkacaktır. "Halkımızın hizmetine talip olacak olan belediye başkan adaylarımızın tanıtım programına tüm halkımız davetlidir." dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir