• DOLAR 32.494
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2431.985
  • ...
Bayanlardan Tesettür Seferberliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- TESSEP`in başlatmış olduğu tesettür seferberliği çalışmaları kapsamında, birçok il ve ilçe de başlatılan imza kampanyalarına destek çığ gibi artarken, TESSEP Bayan komisyonu ise Tarsus`ta ev ev gezerek imza toplayıp vatandaşları bilgilendiriyorlar.

`Kamusal Alan Girene Kadar Değil Sömürü Bitene Kadar` sloganı ile yola çıktıklarını belirten TESSEP Başkanı Salih Demir, başlatılan tesettür seferberliğine, kadın-erkek, genç-yaşlı, her kesimden destek bulduğunu ve bu desteğin artığını söyledi.

Demir açıklaması devamında: " Yurt genelinde başlatılan imza kampanyası tüm hızı ile sürerken, sabit imza stantların yanı sıra bayan komisyonlarımızda ev ev dolaşarak imza topluyor, bu seferberlikten bihaber olan vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Özellikle bu zulme maruz kalan bayanlarımız, böyle geniş ve topyekûn bir çalışmanın azmi ve mutluluğu ile daha çok insana ulaşıyorlar. Bayan komisyonlarımız hemen hemen her mahallede aktif durumdalar ve kapı kapı gezerek halka ulaşıyorlar ve onları bilgilendiriyorlar." dedi.

Halil Gültekin-İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir