• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
HÜDA PAR`ın kutlama programı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi`nin (HÜDA PAR) belediye başkan adaylarını da açıklayacağı "1 Kuruluş Yıl Dönümü Kutlaması" etkinliği başladı.

Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde bulunan Seyrantepe Kapalı Spor Salonu`nda yapılan programa binlerce kişi katılırken bölgenin önde gelen kanaat önderlerinin de programa iştirak ettiği görüldü.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun salona giriş yaptığı partili ve katılımcılar ayağa kalkarak tekbirler çekmesi dikkat çekti.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle saat: 19.00`da başlayan program, HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz`un selamlama konuşmasıyla devam ediliyor.

Selamlama konuşmasının ardından Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel Kürtçe bir konuşma yapacak. Ardından kısa bir sinevizyon gösteriminin ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bir konuşma yapacak. Genel Başkanı`nın konuşmasından sonra kurucu üyelere plaket takdimi edilecek ve sanatçılar sahneye çıkarak parti marşlarını seslendirecek.

Seslendirilecek marşların ardından belediye başkan adaylarının isimleri açıklanarak sahneye davet edilecekler. Programda ayrıca HÜDA PAR`ın Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayının bir konuşma yapması bekleniyor.

Program, okunacak dua ile bitecek. (Sait Adiyaman/Salih Keskin/Yasin Ergin - İLKHA)
 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir