• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
Beş İlin Daha Emniyetinde Görev Değişikliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA  - Kayseri, Kocaeli, Konya, Trabzon ve Erzincan il emniyet müdürlüklerine bağlı birimlerde görev değişikliği gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Burhan Turan, Muhabere Elektronik Şubesi Müdürlüğüne atandı. KOM Şube Müdürlüğüne ise Hacılar İlçe Emniyet Müdürü Atilla Akalp getirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir ile Güvenlik Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Başkal arasında da görev değişikliği yapıldı.

Kocaeli`de daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı Eğitim Şube Müdürlüğüne, Yabancılar Şube Müdürü Ayhan Karaduman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Tanrıkulu da Yabancılar Şube Müdürlüğüne getirilmişti.

Konya`da ise İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hasan Yavuz`un yerine, Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Ali Loğoğlu atandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hasan Yavuz ise Olay Yeri İnceleme Müdürlüğüne görevlendirildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Keçeli, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne atandı. Özel Güvenlik Şube Müdürü Mustafa Bulut ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğünde ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yüksel Yıldırım, Koruma Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Yıldırım`dan boşalan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine ise Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer atandı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir