• DOLAR 32.521
  • EURO 34.576
  • ALTIN 2494.106
  • ...
"Her başarı bir bedel ister"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen "Hedef Belirlemenin Önemi" konulu konferansta konuşan Bingöl Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kişisel Gelişim Uzmanı H. Gönül Tuna Gende, "Her başarı bir bedel ister, bu bedeli ödeyenler hedefine ulaşmayı başarabilirler" dedi.

 

Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlene programda konuşan Gende, hedef belirlemenin önemine değinerek, "Belirli bir hedefe odaklanarak bugün bu üniversitede okumaya hak kazandınız. Ancak hedef sizler için daha yeni başlıyor. Ülkemizde milyonlarca üniversite mezunu genç var. Sizin şimdiki hedefiniz bu mezunlardan sizi farklı kılacak amaçlara odaklanmak olmalı." şeklinde konuştu.

 

"Kendinizi yarın nerede görüyorsunuz?'sorusuna verdiğiniz cevaplar yarınlarınızın imarı için size yardımcı olacaktır. " diyen Gendi, "Başarısızlık yoktur, sadece sonuçlar vardır. Yaşadıklarımızı sonuç olarak görür ve vazgeçmezsek başarılı olabiliriz. Ancak her başarı bir bedel ister, bu bedeli ödeyenler hedefine ulaşmayı başarabilirler" diye konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir