• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Batman esnafı EDAŞ'a isyan etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman'ın 8. Cadde esnafları, elektriklerinin sık sık kesilmesinden dolayı iş yapamaz hale geldiğini belirtti. Yaklaşık 30 esnaf, Batman DİCLE EDAŞ İl Müdürlüğüne gelerek duruma tepki gösterdi.

 

Elektriklerinin hemen hemen her gün gün boyunca kesildiğini ve bu yüzden iş yapamaz hale geldiklerini vurgulayan esnaf, yaşanan duruma isyan ederek DİCLE EDAŞ İl Müdürlüğüne yürüdü.

 

EDAŞ İl Müdürlüğüne gelen yaklaşık 30 esnaf, elektrik kesintisi sorununu görüşmek üzere EDAŞ İl Müdürü Tekin Türk ile görüştü. Yaklaşık 30 dakika süren görüşmede esnaf, gün boyunca yaşanan elektrik kesintileri yüzünden iş yapamadıklarını ve sorunu en kısa sürede halletmesini Türk'ten istedi.

 

Yapılan görüşmelerin ardından esnaf adına konuşan Abdurrahman Çiçek, EDAŞ İl Müdürü Tekin Türk'e sık sık kesinti yaşanan elektrik sorunlarının artık bitmesini istediklerini ilettiklerini söyledi. Çiçek, "Elektrik kesintileri yüzünden sorunumuzu dile getirmek için EDAŞ İl Müdürü Tekin Türk'e uğradık. Sorunumuzu Türk'e anlattık ve o da bize sorunu en kısa zamanda gidereceğini söyledi. Sorunumuzun giderileceğine inanmıyoruz ama sorun giderilmediği takdirde Batman Valiliğine gideceğiz." dedi.

 

Sokak lambalarının gün ortasında gereksiz bir şekilde yanmasına da tepki gösteren esnaf, daha kötü olayların yaşanmaması için yetkililerin acilen duruma el atmasını istedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir