• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Vali Büyükersoy banka şubelerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Vali Büyükersoy, Muş merkezde faaliyet yürüten banka şube müdürlerini ziyaret etti. İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette bankaların çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vali Büyükersoy, ziyaret ile ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

Vatandaşların bazı konularda bankalardan şikayetçi olduğunu belirten Büyükersoy, hem sıkıntıları aktarmak hem de banka yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini i söyledi.

Büyükersoy, açıklamasında şunları söyledi: "Zaman zaman sizler de şahit oluyorsunuz ki bazı vatandaşlarımız, bankaların gayrimenkulleri kabul etmediğini söylüyor. Biz de hem banka müdürlerimize nezaket ziyaretinde bulunmak, hem de vatandaşın sıkıntılarını aktarmak için geldik. Vatandaşların gayrimenkullerinin gerçek değeri üzerinden ipotek olarak kabul edilmesini istiyoruz. Böyle olunca vatandaşımız da mağdur olmuyor"

Gazetecilerin, firmaların teminat mektubu alma konusunda bankalarla sıkıntı yaşadığının hatırlatması üzerine Büyükersoy; "Bu konuda banka müdürlerimiz genel müdürlükleriyle görüşmeli ve bu sorunu çözmelidir. Eğer firmalarımız çevre illerden teminat alabiliyor ama aynı dosyayla Muş'ta teminat mektubu alamıyorsa bu haksızlıktır. Etrafımızdaki diğer illerle Muş'ta farklı uygulamalar varsa, bu sorun çözülmelidir." ifadelerini kullandı. (M. Şirin çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir