• DOLAR 32.577
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2427.702
  • ...
HÜDA PAR`ın Adaylarını Açıklayacağı Salon`da Hazırlık!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Yerel seçimlere birçok merkezde iddialı olarak girmeye hazırlanan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) kuruluşunun yıldönümü münasebetiyle düzenleyeceği etkinliğin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
Birinci yıl kutlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden HÜDA PAR Diyarbakır eski il başkanı Vedat Turgut, tüm Diyarbakır halkını akşam saat 18.00`de Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek kutlamaya beklediklerini söyledi.
 
Belediye başkan adayları için sürpriz isimlerin olacağının altını çizen Turgut, İslam`ı referans alan bir parti olmalarından dolayı güzel görüntülerin sahneleneceğini de sözlerine ekledi.
 
HÜDA PAR düzenleyeceği etkinlikle, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediye başkan adaylarını da kamuoyuna tanıtacak.
 
Diyarbakır merkezde yaklaşık 100 bin el ilanı dağıtıldığını ifade eden Turgut, "7 bin oturma kapasitesi bulunan ve toplamda yaklaşık 15 bin kişi alabilen salonun hazırlığı için yüzlerce görevli hummalı bir şekilde çalışmaktadır." ifadelerini kullandı.
 
Diyarbakır büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra, Şırnak belediye başkan adayının da tanıtılacağını söyleyen Turgut, "19 Aralık Perşembe (Bugün) saat 18.00`de Seyrantepe Spor salonunda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Diyarbakır halkını davet ediyorum." dedi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir