• DOLAR 32.6
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2497.098
  • ...
Vali Arslan: Hakkınızı aramayı bileceksiniz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, eski adıyla Gazi YİBO'da faaliyet gösteren İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu'nda kalan kız öğrencilere sürpriz bir akşam ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Arslan'a ziyaret sırasında, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Sarıışık ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa eşlik etti.


Yurdu ziyareti sırasında yemekhane girişinde yemek sırası bekleyen öğrencilerle sohbet eden Vali Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder ile birlikte öğrencilere yemek dağıttı.


Yemekten sonra öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Vali Arslan, öğrencilerin yurt konusuyla ilgili sorunlarını dinleyerek ilgililere sorunların çözümü konusunda talimat verdi.


Siz de hakkınızı arayacaksınız
Vali Arslan, servis konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten öğrencilere, "Bu konuda gerekli tedbirleri alacağız, ancak sizler de hakkınızı aramayı bileceksiniz, bu hak aramayı kavga gürültüyle değil, ilgili yerlere ileterek takip ederek yapacaksınız." dedi.


Kendisinin de öğrencilik yıllarında 8 yıl yurtta kaldığını belirten Vali Arslan, öğrencilerle yurt deneyimlerini paylaşarak, başarılı birer öğrenci olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.


Vali Arslan'ın ziyaretlerinden memnun kalan öğrenciler, Vali ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret sonunda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Arslan, etrafını saran öğrencilerle bir süre sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir