• DOLAR 32.51
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2432.642
  • ...
HÜDA PAR Batman Adaylarını Açıklayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Yerel seçimlere birçok merkezde iddialı olarak girecek olan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), 21 Aralık Cumartesi günü Batman`da düzenleyeceği programla belediye başkan adaylarını açıklayacak.


HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Emin Doğru, konu ile ilgili yaptığı açıklamada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Hür Dava Partisi olarak gireceklerini daha önceden açıkladıklarını hatırlattı.


Doğru, 21 Aralık Cumartesi günü saat 18.30`da Alyans Düğün Salonu`nda partinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun katılımıyla seçime girecekleri il,ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenleyecekleri programla halka tanıtacaklarını ifade etti.


Seçime girecekleri Batman il ve ilçeleri olan Beşiri, Kozluk, Sason, Gercüş ile Batman merkeze bağlı Balpınar ve Gercüş`e bağlı Kayapınar belde belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını belirten Doğru, "Halkımızın hizmetine talip olacak olan belediye başkan adaylarımızın tanıtım programına tüm halkımız davetlidir." dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir