• DOLAR 32.591
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2508.218
  • ...
"İlk projemiz: Ahlaklı bir nesil yetiştirmek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da yapılan programda HÜDA PAR Akçakale Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Halil Aydın, Akçakale'de vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.
Şanlıurfa'daki programdan sonra konvoyla Akçakale'ye gelen Aydın ile HÜDA PAR kurucu üyesi ve Mersin İl Başkanı Salih Demir parti binası önünde açıklamalarda bulundu.

Akçakale'de kontör dolandırıcılığı, içki, fuhuş ve uyuşturucunun yayıldığını ifade eden Aydın, toplumun bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu söyledi. Belediye, toplum ve STK'ların gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarması gerektiğini ifade eden Aydın, "Çünkü nesillerimiz ahlaklı olmazsa yöneticilerimiz zalim olur. Toplumda ayrışma olur. Onun için diyoruzki ilk projemiz ahlaklı bir nesil yetiştirmektir." İfadelerini kullandı.

Akçakale halkının çok zor şartlar altında Gaziantep'e gidebildiğini ifade eden Aydın, belediye başkanı olduğunda ilçenin yolları başta olmak üzere Akçakale'nin altı yapısı için önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Başlık parası yüzünden evlenemeyen çok sayıda genç olduğuna dikkat çeken Aydın şöyle konuştu: " Biz köyde ve şehirde maddi durumundan dolayı evlenemeyen gençler için belediye ile STK'lar işbirliğiyle bu gençlere maddi yardımda bulunarak evlenmelerini sağlayacağız.Akçakale'ye gelen paralar adil bir şekilde kullanılmadığı için tek gözlü bir evde yaşayan insanlarımız var.İşte bizler bu insanlarımıza sahip çıkacağız."
Toplumda kirlenmişliğin ailelere kadar inen bozukluğun, ilkokullara kadar inen uyuşturucunun, toplum içerisinde misliyle katlanan fuhşiyatın önüne geçilemediğini ve hala arttığını belirten Salih Demir ise "Bütün bu bozulmuşluklara karşı biz diyoruz ki Allah'ın izniyle bu halkın sorunlarını çözecek kadrolar HÜDA PAR'dadır." dedi.
(İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir