• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 11 Temmuz Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle; 

Medya Gazetesi; `Karayolu Kana Bulandı`
Batman`da bir yolcu otobüsü bir kamyonetle çarpışması sonucu yaşanan Kazada, otobüs muavini 18 yaşındaki Enver Üstün hayatını kaybetti, 4`ü ağır olmak üzere toplam 34 kişi de yaralandı.

`Saadet Partisinden Yardım Çağrısı`
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Somali`de devam eden kuraklık oradaki masum insanları ve özellikle çocukları vurmaya devam ediyor.

Pusula Gazetesi; `Otobüs Kamyona Çarptı 1 Ölü 35 Yaralı`
Batman-Silvan yolunda yaşanan kazada şehirlerarası sefer yapan yolcu otobüsü kamyona arkadan çarptı. Kazada araç muavini ölürken, 35 kişi ise yaralandı.

`22 Kişi Okumaya Hak Kazandı`
Batman Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi kültür varlıklarını koruma ve onarım bölümü 2011 yılı özel yetenek sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı. Başvuru yapan 39 adaydan 22 tanesi kültür varlıklarını koruma ve onarım bölümünde okumaya hak kazandı.

Doğuş Gazetesi; `Feci Kaza: 1 Ölü 18 Yaralı`
Bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü Batman yakınında kaza yaptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

`Baas Rejimini ve Esad`ı Nefretle Kınıyoruz`
Memur Sen Batman Temsilcisi Şafi Özperk, hak taleplerini kanlı bir şekilde bastıran Baas Rejimi ve Esad ı nefretle kınadıklarını ve telin ettiklerini söyledi.

Mezopotamya Gazetesi; `Diyarbakır`ın 5 Köyü Batman`a Bağlanıyor`
Diyarbakır`a bağlı Diktepe, Kocalar, Boyacı, Akbaş, Akuba köyleri ve mezralarının Batman`a bağlanma dosyaları İçişleri Bakanlığı tarafından onaylandı.

`Evcil Hayvanlara Harcanan Para Somali`yi Kaldırır`
Bir tarafta insanlar açlıktan ölürken diğer taraftan kendilerini dünya devi olarak ilan eden ülkelerin yılda evcil hayvanlar için harcadığı paranın 40 milyar dolar olduğunu söyleyen Büro Memur-Sen Batman İl Temsilcisi Hüseyin Şansi, bu paranın 30 tane Somali`yi ayağa kaldırabileceğini ifade etti.
Batman Postası Gazetesi; `Otobüs İle Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü, 35 Yaralı`
Batman Üçyol mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otobüs muavini hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Yaralılar Batman Bölge Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Batman Gazetesi; `Memur Sen Suriye Olaylarını Kınadı`
Memur Sen Batman Temsilcisi Şafi Özperk, hak taleplerini kanlı bir şekilde bastıran Baas Rejimi ve Esad`ı nefretle kınadıklarını söyledi.

Çağdaş Gazetesi; `Su Taşıyan Kamyonet İle Otobüs Çarpıştı 1 Ölü 40 Yaralı`
Van`dan Batman`a gelmekte olan 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, 72 AD 312 plakalı su dolu kamyonet ile çarpıştı. Feci kazada kazandığı Üniversiteyi görmek isteyen 18 yaşındaki Ömer Üstün yaşamını yitirdi. Yaralanan 40 yolcu ise Batman`daki hastanelerde tedavi altına alındı.
M. Sıddık Demir - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir