• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Başı Açığı-Kapalısı Herkes Yasak Son Bulsun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP), şehrin en işlek güzergâhlarından Çakmak Caddesinde kurduğu stantlarla tesettüre özgürlük için Adanalılardan imza toplamaya başladı.
 

Yoğun ilgi gören TESSEP standına uğrayan yüzlerce vatandaş, tesettür seferberliğine destek vererek imza attı. TESSEP`in tesettürle alakalı hazırladığı broşürlerin de dağıtıldığı stantlarda, platform hakkında bilgi almak isteyenlere, tesettür seferberliğiyle ilgili bilgi verildi.
 

Yapılan çalışmalar hakkında görüştüğümüz TESSEP yetkilileri, imza kampanyası çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, şehrin her noktasına ulaşmak için değişik noktalarda stantlar açtıklarını, kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ayrıca toplumun her kesiminden başörtü yasağının kalkması yönünde görüş birliği olduğunu söylediler.
 

Özellikle başı açık bayanların da yoğun bir şekilde imza kampanyasına katılarak imza attıklarını belirten TESSEP yetkilileri, Çakmak Caddesi üzerinde kurdukları imza standına bir gün içinde yaklaşık iki bin kişinin uğrayarak imza attığını kaydettiler.

 

Ayhan Kaya - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir