• DOLAR 32.537
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2434.22
  • ...
HÜDA-PAR Birecik Belediye Başkan Adayını tanıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Birinci kuruluş yıldönümünü kutlayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR ), Birecik`te düzenlediği programla Belediye Başkan Adayını halka tanıttı.
 
Şanlıurfa`da önceki gün yapılan Belediye Başkan adaylarını tanıtım toplantısına katıldıktan sonra dönen HÜDA PAR İlçe teşkilatı heyeti, Birecik`in Urfa çıkışında konvoyla karşılandı.
 
HÜDA PAR Birecik Belediyesi Başkan adayı ve beraberindeki parti yetkilileri ilçeyi konvoy halinde dolaştıktan sonra parti binası önüne geldiler. Konvoy geçişi sırasında halktan ve esnaftan büyük bir teveccüh gösterildiği dikkatlerden kaçmadı.
 
Parti binasının önünde yapılan aday tanıtım programına, HÜDA PAR Şanlıurfa il Başkanı Lokman Yalçın, Suruç İlçe Başkanı ve Suruç Belediye Başkan Adayı` da katıldı. Halkın büyük teveccüh gösterdiği program İl Başkanı Lokman Yalçın, İlçe Başkanı İ.Halil Barlak ile Birecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozkurt birer konuşma yaptı.
 
Kur`anı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlçeBelediye Başkan adayı Mustafa Bozkurt yaptığı konuşmada,`` Bizler Hüda -Par olarak siz değerli halkımıza şu vaadlerde bulunuyoruz . 1 Halkımıza hiçbir zaman yalan söylemiyeceyiz, 2 Haram yemeyeceğiz, 3 Emanete hiyanet etmiyeceyiz, 4 sözümüzde duracağız.Bizim yapacağımız hizmetler sadece İlçe merkezde sınırlı kalmayıp aynı zamanda köylerimize de hizmeti götürmeyi vaad ediyoruz.`` dedi.
 
Bozkurt konuşmasına `` Hüda Par`ın tercih etiğine güvenin, Çünkü Hüda Par`ın geçmişi ortadadır. Hüda Par ile ilgili bir sorusu veya bir sıkıntısı olan herkes, gelip sorularını bizlere sorsunlar . Bizler de sorulacak tüm sorulara cevap vereceğiz. Bizim geçmişimizden dolayı anlımız aktır.`` sözleriyle son verdi.
 
Program Resul Bozkurt hocanın yaptığı duayla son verdi.(Ömer Elmaoğlu,Abdurrahman Bozkurt -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir