• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Şehit Çetin Topçuoğlu Anısına İftar Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Mavi Marmara şehidlerinden Çetin Topçuoğlu anısına ailesi ve sevenleri tarafından iftar programı düzenledi. 5 gün sürecek iftar yemeklerinin ilki, yüz kişilik misafir katılımı ile Celal Usta Kebap Salonunda gerçekleşti. İftar programında şehidin eşi Çiğdem Topçuoğlu, kardeşi Cumali Topçuğlu ve yakınları da hazır bulundu.

Ezan öncesi Kuran okunurken Adanalı şehit Çetin Topçuoğlu ve tüm şehitler için dualar edildi. İftar yemeğinin sonunda yemek duası ve yine ümmet şehitleri için yapılan duanın ardından program son buldu.

Bu yıl ilki yapılan iftar programını `Şehit Topçuoğlu Geleneksel İftar Programı` olarak her yıl yapmayı düşündüklerini belirten Cumali Topçuoğlu, yapacakları programla her gün değişik camialardan yaklaşık yüz kişiye iftar vermeyi planladıklarını söyledi.

İftar yemeğinin ilk davetlilerinden olan Peygamber Sevdalıları Platformu Sözcüsü Yılmaz Geçer de, Şehit Çetin Topçuoğlu anısına yapılan bu davetin İslam ümmetinin vahdetine vesile olması dileğinde bulundu. Mekteb Der olarak 60 öğrenci ile ilk iftar yemeğine katıldıklarını belirten Geçer, şehidin ailesine organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Sehit-Cetin-Topcuoglu-Anisina-Iftar-Yemegi_1313047348.jpg (600×450)

Sehit-Cetin-Topcuoglu-Anisina-Iftar-Yemegi_1313047307.jpg (600×450)
Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir