• DOLAR 32.564
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Hüda-Par`dan Seçim Semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
SİİRT- Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Siirt İl Teşkilatının Siirt Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu `Seçim Stratejileri` konulu seminere Genel Başkan Yardımcıları Bahattin Temel ile İsa Aydın`ın yanı sıra parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Hüda-Par İl Başkanı Zülfikar Fırat `ın selamlama konuşmasının ardından, Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel bir konuşma yaptı.
 
Temel konuşmasında özetle,``Biz belediyenin mallarını yetim malı olarak görüyoruz. İslam dini yetim malını nasıl koruyorsa bizler de belediyelerin mallarını öyle koruyacağız.Bundan ötürü de yerel seçimlere gireceğimiz yerlerde ümitvarız. Asıl gayemiz de siyaseti, İslam`ın hizmetine sunmaktır." ifadelerine yer verdi.
 
Seminer, katılımcıların ilettikleri soruların yanıtlanması ile devam ederken, Temel, gelen `Her partinin vaatleri vardır, sizin vaatleriniz nelerdir?` sorusuna verdiği cevapta, halka 3 şeyi vaat ettiklerini belirterek, "Bu vaatlerin birincisi size yalan söylemeyeceğiz, ikincisi size ihanet etmeyeceğiz, üçüncüsü de sizin malınızı yemeyeceğiz.`` dedi.
 
Seminer programı, yapılan kapanış duasıyla son buldu.
 
(Celal Bayram-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir