• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Adana`da baraj gölünde tekne battı: 2 kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 ADANA - Seyhan Baraj Gölü`nde 5 gün önce bindikleri kayığın batması sonucu kaybolan Turgut Bülbül`ü arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarını izleyen anne Nesibe Bülbül, oğlunun kazağına sarılıp ağıt yaktı.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ile Adana Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri, 5 gün önce kaybolan Bülbül`ü bulmak için sabah arama çalışmalarına yeniden başladı. Kıyıdan 150 metre açıkta sürdürülen aramada sonuç alınamadı. Çalışmaları sırasında su üstüne ani çıkış yapan bir polis memuru kısa süreli rahatsızlık geçirdi.
 
Göl kenarında arama çalışmalarını takip eden anne Nesibe Bülbül ise oğlunun kazağına sarılarak gözyaşı döktü. Batan kayıktan sağ kurtulan Rabi Akkor da Menderes Adası`na gelerek arama çalışmalarını yakından takip etti. Akkor`u gören anne nesibe Bülbül, oğlunun kazağını Akkor`a göstererek, "Oğlumu daha bulamadılar. Gözleri maviydi. Su da mavi. Bu yüzden mi göremiyorlar? Göster yerini de bulsunlar oğlumu" diyerek ağıt yaktı.
 
Doktor ablası da ilk gün olay yerine gelmiş -
Arama çalışmalarını annesiyle beraber takip eden ve 112 Acil Servis ambulansında doktor olarak görev yapan Nuran Bülbül`ün, olay günü müdahale için gelen ilk sağlık ekibinde olduğu, ancak kurtarılanlara müdahale edilmeden önce olay yerinden ayrıldığı ortaya çıktı. Yakınlarından alınan bilgiye göre, batan kayıkta kardeşinin olduğunu bilmeyen Nuran Bülbül`ün, kardeşinin gölde kaybolduğunu akşam saatlerinde akrabalarından duyduğu öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir