• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2509.358
  • ...
8 yıl önce öldürülen kadının kimliği tespit edilemedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa polisi 8 yıl önce vurulan bir kadının fotoğrafını yayınlayarak kadının kimliği konusunda vatandaşlardan yardım istedi.

Alınan bilgilere göre, 14 Mart 2005 tarihinde Merkez Nilüfer ilçesi Uludağ Üniversitesi kampüsü içinden geçen Bursa çevre yolu Görükle Beldesi yol ayrımında tabancayla vurulmuş halde kimliği belirsiz bir kadının cesedi bulundu. Kimliği tespit edilemeyen bayan cesedi ile ilgili olarak elde edilen bilgiler ve fotoğraflar, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığına ait "kimliği belirsiz cesetler" sayfasında ve Pol-net Asayiş Polis Ajandası bölümünde yayınlandı ancak bu tarihe kadını tanıyan kimse çıkmadı.

Bunun üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü, üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan kadın hakkında,"30-40 yaşlarında, 60 kg ağırlığında, 1,65 cm boyunda, safra kesesi ameliyatı olmuş, başında kırmızı eşarp, üzerinde kahverengi kadife pardösü, kırmızı beyaz renkli kazak, siyah renkli kumaş etek ve ayağında fermuarlı çizme olduğu tespit edilmiştir." Bilgilerini kamuoyu ile paylaşıp vatandaşlarda yardım istedi.

Polis, öldürülen kadını tanıyanların 155 Polis İmdadı veya (0224)270-55-17 no'lu telefondan Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğini aramalarını istedi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir