• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
Hak ve Özgürlükler Platformu`ndan Taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Bangladeş Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla`nın idam edilmesinden dolayı taziye mesajı yayımlayan Batman Hak ve Özgürlükler Platformu, Abdulkadir Molla`nın şahadetini tebrik ederken, Bangladeş hükümetinin zulüm ve hak ihlallerinden dolayı lanetledi.
 
"İnnalillah we İnnaileyhi Raciun" (Hepimiz Allah`tan geldik ve hepimizin dönüşü O`na dır" ayetiyle başlanan bası mesajında, "Bangladeş` in laik despot hükümetinin hak, hukuk ve insanlık değerleri ile olan savaşında, Cemaati İslami yetkililerinden Abdulkadir Molla`yı Şehit etmekle zulmünü doruğa çıkarmış, lanet edicilerin lanetini üzerine çekmiştir." denildi.
 
Alimliği Şahadetle taçlandırmak, her mü`minin nihai arzusu olduğuna işaret edilen açıklamada, "Bazı zihniyetler vardır ki, muktedir oldukları coğrafyalarda, başka düşüncelere hayat hakkı tanımazlar. İslam Ümmetinin bu olanlardan acilen ders çıkarıp sinmişlikten kurtulması lazım. Yoksa daha bir çok alimin ve mazlumun şahadetine seyirci kalınacak. Hak ve Özgürlükler Platformu olarak, Abdulkadir Molla`nın şahadetini tebrik ederken, Bangladeş hükümetini bu zulüm ve hak ihlalinden dolayı lanetliyoruz." ifadeleri kullanıldı. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir