• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Selçuk iletişime 2 ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Muhammed Lütfi Akbaş ve Coşku Öztuğran 'Ardakalanlar' adlı belgeseli ile 3'üncü olurken, Radyo - Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı'nda yüksek lisans öğrencisi Türker Söğütler '3 Harf' adlı belgeseli ise Jüri Özel Ödülü aldı.

 

Ödüller 2 kategoride verildi
Yarışmanın ödül töreni önceki gün İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Cankaya, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Konca Yumlu, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezih Orhon, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aytekin Can, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Lale Kabadayı, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zühal Çetin Özkan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Andreas Treske'nin jüri üyeliği yaptığı yarışmada filmler 'Belgesel' ve 'Kurmaca' olmak üzere 2 kategoride verildi.

 

Selçuk İletişim belgesel kategorisinde iki ödül aldı
'Belgesel' kategorisinde Anadolu Üniversitesi Radyo- Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Mert Yavuz '7 Lira' filmi ile birinci, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon öğrencisi Özer Kesemen 'Zen' filmi ile ikinci, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencileri Lütfü Akbaş ve Çoşkun Özturan 'Arda Kalanlar' filmi ile üçüncü oldu. 'Belgesel' kategorisinin Jüri Özel Ödülü ise Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencisi Türker Söğütlüler'in '3 Harf' isimli çalışmasına verildi.

 

'Kurmaca' kategorisinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü öğrencisi Ümit Tayam 'Ayrılık' filmi ile birinci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo - Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Sercan Bozdağ 'Depo' filmi ile ikinci, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Emine Aslan ise 'Hipnoz' filmi ile üçüncü oldu. 'Kurmaca' kategorisi Jüri Özel Ödülü Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Umutcan Çelik'in 'Ön Yargı' isimli çalışmasına verildi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir