• DOLAR 32.568
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2428.624
  • ...
Batman'da 20 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, Bölge Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek 2014 yılında hastaneye 20 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi açacaklarını ifade etti.

Konu ile ilgili bilgi veren Günak, Bölge Hastanesi'nde 36 yataklı yoğun bakım ünitesinin olduğunu belirerek, "Şuan da Bölge Hastanemizde 20 yataklı yeni bir yoğun bakım ünitesi yeri planlıyoruz. Biz şuan projesini hzırladık. Arkadaşlar onun mali yönünden fiyat araştırmasını yapıyorlar. Bu çalışmamızı yaptıktan sonra Sağlık Bakanlığı'mızın desteğiyle inşallah ödenek geldikten sonra 2014 yılında 20 yataklı yoğun bakım ünitesini açnayı hedefliyoruz." dedi.

KVC servisinde 5 yataklı, hastanenin içinde ise 35 yataklı yoğun bakım servislerinin olduğunu ifade eden Günak, açacakları yeni 20 yataklı yoğun bakım ünitesini çok daha geniş bir yerede yapacaklarını söyledi.

Tek amaçlarının Batmanlılara daha çok hizmet yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Günak, Bölge Hastanesi'nin her geçen gün daha da büyüyerek hizmet noktasında bölge için önemli bir yer konumuna geldiğini kaydetti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir