• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
"Bu idama sessiz kalanlara lanet olsun!"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK- Dernek yönetimi yaptığı açıklamada "Cemaati İslami Hareketinin Genel Sekreteri Abdülkadir Molla Bangladeş'in kukla hükümeti tarafından idam edilmiştir. Bu idam Allah'a, Peygamberine ve ahiret gününe inanan her Müslüman'ın nezdinde bir şehadettir. Biz, Allah'a, Peygamberine ve Ahiret gününe inanan Müslümanlar olarak öncelikle Abdülkadir Molla'nın şehadetini tebrik ediyoruz." denildi.

 

Basın açıklamsının devamında "Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı Bangladeş'te Müslümanlara karşı terör estiren ve insan müsveddelerinden oluşan kukla bir hükümet işbaşındadır. Allah'ın laneti bu hükümetin mensuplarının üzerine olsun. Allahın laneti bu kararı alan sözde yargı mensubu kasapların üzerine olsun. Allahın laneti bu infazı gerçekleştiren insanlıktan nasibini almamış cellâtların üzerine olsun. Allahın laneti bu elçilik binasında oturup bizim bu tepkimizi Bangladeş'e iletmeyen korkaların üzerine olsun. Allah'ın laneti bu idam karşısında sessiz kalanların üzerine olsun. Allah'ın laneti bu hükümetin arkasında güçlere olsun. Allah'ın laneti Bangaldeş'i karıştıran Hindistan'ın üzerine olsun. Allah'ın laneti yeryüzündeki tüm zulümlerin arkasında yer alan ABD'nin, AB'nin ve İsrail'in üzerine olsun." ifadeleriyle tepki gösterildi.

 

Bangladeş Hükümetinin, tıpkı İsrail'in Filistinli Müslümanlara uyguladığı zulmü kendi halkına karşı uyguladığına değinilen açıklamada, "Bangladeş'in kukla Başbakanı, insan kasabı Ariel Şaron'u aratmamaktadır. İslam Dünyası için Bangladeş Hükümetini ikinci bir İsrail'dir. Emperyalizmin taşeronu Bangladeş Hükümetini ve bu hükümetin iliştirilmiş Başbakanı Hasina'yı en ağır şekilde kınıyor ve lanetliyoruz. Elbette bu lanet en kısa sürede onları bulacak ve kendi halklarının kanlarında boğulacaklardır." sözlerine yer verildi.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir