• DOLAR 32.347
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2308.804
  • ...
MÜSİAD 2013'de yatırım ve eleman istihdamına destek oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-MÜSİAD Batman Şubesi Mesleki Eğitim Projeleri kapsamında 250 kişiye mesleki eğitim ve girişimcilik eğimleri vererek istihdama destek oldu. Sadece kendi bünyesinde değil, İŞKUR Batman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Mesleki ve girişimcilik eğitimlerinde iş birliği yaparak projelerin amaçlarına ulaşması noktasında üzerine düşen görevi yapmış oldu.

Şube Başkanı Suad Özdemir yaptığı açıklamada, MÜSİAD'ın önceki yıllarda olduğu gibi, 2013 yılında da üzerine düşen vazifeyi yerine getirdiğini belirterek, "MÜSİAD üyelerinin yüzde 55'i yeni yatırım yaptı ve yüzde 68'i yeni eleman istihdamı gerçekleştirdi. Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de yatırıma ve eleman istihdamına gereken katkıyı sağlamış oldu" dedi.

Batman şube olarak mesleki eğitimin önemine defalarca dikkat çekmeye çalıştıklarını dile getiren Özdemir, "Üyelerimizin ve yatırımcıların eleman ihtiyaçlarını gözeterek SODES kapsamında 250 kişiye mesleki eğitimler düzenleyerek piyasadaki kalifiyeli elaman ihtiyacını giderme noktasında ciddi adımlar attık. Bununla yetinmeyerek İŞKUR'un projelerine iş birliği yaparak istihdam alanında elimizden gelen gayreti göstermiş olduk. İŞKUR ile yapılan Mesleki Projeler sonucunda, yatırımcılar kalifiyeli eleman bulma konusunda sıkıntı çekmeyeceklerdir" ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir