• DOLAR 32.6
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2496.77
  • ...
Kalkamayan uçaklar vatandaşı mağdur etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Yurdun tüm kesimlerinde etkili olan kar yağışı her alanda aksaklıklara neden olduğu gibi hava yolunda da büyük aksamalar yaşanmasına neden oldu.

İstanbul'dan Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illere uçak bileti alan vatandaşlar seferlerin iptal edilmesiyle havaalanında mahsur kaldı. İstanbul'dan Diyarbakır'a gitmek için 3-4 gün önce uçak bileti aldığını belirten Ömer Şam, uçak seferlerinin iptal edilmesiyle havaalanında mahsur kaldıklarını söyledi.

Hastalar havaalanında perişan oldu
Havayolu şirketinin mağduriyeti giderici bir çözüm sunmamasına isyan eden Şam, "Paramızla rezil oluyoruz" yorumunda bulundu.

Çok sayıda çocuk, yaşlı ve hasta insanın günlerdir havaalanında mahsur kaldığını ifade eden Şam, "Günlerdir burada perişan olduk. Aramızda çocuklar, yaşlılar ve hasta insanlar var. Özellikle yaşlı bir kanser hastası ninemiz var. En çok da onun için üzülüyoruz. 3-4 gün boyunca Diyarbakır'a gitmek için uçak seferlerini gözlüyoruz. Ama maalesef yetkililer bu noktada mağduriyetimizi giderici bir adımda bulunmuyor" dedi.

Bazı yolcular günlerce iptal edilen uçuşlar nedeniyle evlerine dönerken, bazıları da uçuşlarını çevre illere kaydırarak özel araçlarla yola koyuldular. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir