• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜR-DER Batman Şubesi Abdülkadir Molla`nın idamını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - İnsani Hak ve Hürriyetler Derneği (HÜR-DER) Batman Şubesi, Bangladeş Cemaati İslami Hareketi`nin Genel Sekreteri Abdülkadir Molla`nın idam edilmesini yazılı basın açıklamasıyla kınadı.

HÜR-DER Batman Şubesi`nden yapılan açıklamada, "Ülkesinin bağımsızlığı, halkının özgürlüğü ve inancının gereği doğrultusunda ömrü boyunca mücadele veren ve hayatını inandığı dava için feda etmekten kaçınmayan Bangladeş Cemaati İslami Genel sekreter Yardımcısı Abdulkadir Molla`nın despot ve zalim iktidarca idam edilişinden esef duyuyor, haksız yere can alan Tağuti iktidarı Allahın lanet ile lanetliyoruz." denildi.

Açıklamanın devamında, "Yemen`de, Güney Afrika`da Mısır`da, Suriye`de ve dünyanın daha birçok yerinde haksız yere katliamlarda bulunan, mazlum ve suçsuz insanlarının öldürülmelerine neden olan, konu İslam ve Müslümanlar olunca bu katliamlara seyirci kalan Emperyalist dünya güçlerini kahhar olan Allah azze ve celleye havale ediyoruz. Rabbül Alemin`in elbette zalim ve despotlardan intikam alacağı günün yakın olduğuna inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Allah`tan başkasına boyun eğmediği için idam edilen Molla Abdulkadir`in şehadetinin tebrik edildiği açıklamada, "Ailesine, halkına ve dünya Müslümanlarına baş sağlığı diliyoruz. Bu vesile ile Dünya zalimlerini lanetliyor, şehidin yolunun, yolumuz olduğunu haykırıyoruz." denildi. (Yasir Oğuz-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir