• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Bitlis'te yollar kardan temizledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, dün akşam şehir merkezinde kar temizleme çalışması başlattı.


Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 17 personel ve 3 Kepçe, bir Greyder ve 4 kamyon ile Nur Caddesi başta olmak üzere, Kazım Dirik, PTT ve diğer caddeleri kardan temizledi.


Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın gece saatlerinde çalışmayı yerinde inceledi. Karla mücadele çalışmaları konusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını, böylece tüm mahalle ana yolları ve ana arterleri ulaşıma açık tuttuklarını belirten Belediye Başkanı Alaydın şunları söyledi:


"Toplam 55 personel ve 25 araçla karla mücadele çalışmaları yürütüyoruz. Günlerdir süren ve toplam 82 cm kar yağışına maruz kalan ilimiz merkezinde bulunan tüm mahalle ana yoları ve ana arterlerimizi ulaşıma açık tuttuk. Akabinde yol genişletme ve sokak yollarının açılması sağlandı. Şimdide ekiplerimiz çarşı merkezimizde karla mücadele çalışması yürütüyorlar. Başta Nur Caddesi olmak üzere tüm caddelerimizde karlar kamyonlara yüklenmek suretiyle temizlendi. Karla mücadelemiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine planlı ve koordineli bir şekilde yürütülmektedir." (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir