• DOLAR 32.517
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2427.76
  • ...
Sıradaki Suriye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarih11 eylül 2001.. Abd de ikiz kulelere saldırı yapılıyor. Abd bunun sorumlusu olarak Afganistan ı görüyor. Ama ne hikmetse dünya ticaret merkezinin Siyonist yöneticilerin den bir kişi bile o gün işe gelmiyor. ve Afganistan ı terörist (İslamcı) ler den temizleyeceğini söyleyerek Afganistan işgal ediliyor 10 yılık Afganistan işgalinde 60 binden fazla Afgan öldürüldü, on binlercesi yaralandı On binlerce Afgan ise savaşın neden olduğu açlık, hastalık, tıbbi yetersizlikler ve mültecilik şartları nedeniyle hayatını kaybetti. Evleri olanlarsa işsizlik, yoksulluk, açlık, su ve giyecek sıkıntısıyla boğuşuyor. Her üç Afgan`dan biri ciddi yoksulluk çekiyor. 30 milyon civarında nüfusa sahip olan Afganistan`da, yaklaşık 20 milyon insan günlük 1,5 dolarla yaşamaya çalışıyor.….. YIL 18 Mart 2003 yine baş aktör ABD (büyük şeytan) Irak’taki Müslümanların dertleriyle gece gündüz uyuyamıyor plan üstüne plan yapıyor. Ve oradaki Müslümanları (dünyanın en kaliteli petrol rezervlerini) Saddam gibi son kullanma tarihi geçmiş zalim diktatöre bırakılmaması gerektiğine inanıp o topraklara demokrasi götürülmesi gerektiğini söyleyip işgale başlıyor Irak’taki sivil ve kayıpları araştıran “Iraq Body Count” adlı kuruluş, 10 yıllık işgalde 112 bin 17 ila 122 bin 438 sivilin öldüğünün, 135 bin 89 sivilin yaralandığının tahmin edildiğini açıkladı. Ancak 10 yıllık işgalde hayatını kaybeden Iraklıların toplam sayısıyla ilgili net bir fikir birliği bulunmuyor. Bazı araştırmalara göre bu sayının 600 bin, bazılarına göre de 1 milyon kadar olduğu iddia ediliyor… Geride Toprak bütünlüğü parçalanmış, mezhep ve ırk savaşı almış başını gitmiş. (işte demokrasi)

 

Tunus’ta ki isyan ateşi Mısır da kendini buluyor Müslüman Mısır halkı artık işbirlikçi zalim dikta ile yönetilmek istemediğini gür bir sesle meydanları inletiyor hüsnü (na) mübarek i deviriyorlar ve Mısırda ilk defa seçimle bir cumhurbaşkanı göreve başlıyor. Mursi’nin politikalarına baktığımızda karşımıza ABD’nin terör listesinde ki hamas’a yardım etmek (GAZZE) Mısır’ın milli servetlerini elinde bulunduran 30 aileden alıp esas hak sahibi Mısırlılara vermek istemesi İsrail e bedava ya yakın satılan doğal gaz fiyatlarını dünya piyasa değerlerinde satmak istemesi,en önemlisi Camp david antlaşmasının geleceği….Aradan bir yıl Geçmeden mısırdaki bir avuç hainler tahrir de Mursi’nin gitmesi için toplanıyor Askerden bir çağrı,Mursi nin 48 saat içerisinde cumhurbaşkanlığı görevini bırakmadığı takdirde ordunun yönetime el koyacağını yani darbe yapılacağını bildiriyordu …Bilanço 5000 yakın şehit bir o kadar yaralı ..bu darbenin askeri ve siyasi destekçileri ise İsrail abd ve avrupa maddi destekçileri de münafık körfez krallıkları (bu da demokrasinin başka yüzü)

 

Birleşik haçlı zihniyetinin Suriye ye savaş açmasını gecemizi gündüzümüze katıp yogun diplomasi trafiği yürütüp adeta onlardan çok biz istiyoruz. Ve bu haçlı ordusuna bizim de katılacağımızı söylüyoruz bu kafirlerin Suriye de ayak ta kalan binaları vurmaları için mi biraz daha Müslüman kanları dökmeleri için mi biraz daha namusumuzu kirletmeleri için mi biraz daha anaları ağlatmak, kadınları dul bırakmak biraz daha bebeleri yetim bırakmak için mi?davet ediyoruz. Allah aşkına yeter anlayın bunlardan Müslümanlara bir hayır gelmez kör olmuş gözlerinizi açın artık feraset le bakın olaylara bunların girdikleri yerlerde hala bombalar patlıyor hala kaos etkin hala insanlar ölmeye devam ediyor bunlardan medet bekleyeceğinize tarafgirliği basit milli çıkarları bir tarafa bırakıp şu Müslümanların kangren haline geldiği sıkıntıları aşmak için uğraşın enerjinizi biraz da bunun için sarf edin belki Allah katın da bir mazeretiniz olur.Nitekim Rabbimiz buyuruyor ki SAKIN ZALİMLERE MEYLETMEYENİZ SONRA ATEŞ SİZE DE DOKUNUR VE ALLAH TAN BAŞKASINI YARDIMCI OLARAK BULAMAZSINIZ! (Hud: 113)

 

Bahattin Coşkunkan / Şanlıurfa (Birecik) - Yaş: 28
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir