• DOLAR 32.576
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2420.256
  • ...
Katliamların Katili: Suskunluk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her bir suskunluk bir kurşundu aslında. Kanayan yaraya tuz serpmekti... Her bir suskunluk bir anda kocaman bir katliamdı. Suskunluk,koca bir İslam dünyasının dehşet verici suskunluğu...

 

Susuyordu ümmet. Ve her bir susuşta kanlar oluk oluk akıyordu. Susuyordu Filistin, susuyordu Arap ülkeleri... Çığlıklar yükseliyordu arş-ı alaya... Sahi, şehidleri şehid eden kurşunlar mıydı? Suskunluk değil miydi bunu tertipleyen?
Hani o ‘elhamdülillah Müslümanız’ diyen fakat kan ağlıyorken kardeşi, arkasına bile bakmadan çekilen...
Değil miydi buna sebep, tek dişi kalmış medeniyet?
 

Yüreğe kurşun gibi saplanan suskunluk, feryadları, yakarışları, şehidleri, yetimleri getiriyordu tek tek...
Buna sebepti darbecileri ayakta alkışlayan işbirlikçiler... Buna sebepti firavunlar... Şan-şöhret uğruna dinini satan demokrasinin kutsal putperestleri. Firavunun varisiyken Sisi, değil miydik biz Seyyid Kutub’un varisleri? Evet Sisi bir firavun varisi, yapıyor görevini, katlediyor mü’minleri... Yakıyor, yıkıyor... Bir kukla gibi yönetiliyor. E çünkü o firavunun varisi. Peki ya bizler değil miydik Hasan el Benna’nın varisleri?’Zulme karşı sessizlik gösteren dilsiz şeytandır’ diyen Muhammed(s.a.v.)’in ümmeti?
 

Bizler İbrahim(a.s.)’ın ateşini söndürmek için ağzına bir yudum su alan, en azından safım belli olur diyen küçücük bir karınca kadarda mı olamıyoruz ki? Buna sebepti Müslüman olduğunu iddia eden idareciler.Buna sebepti Mısır’daki Müslüman kardeşleri için meydanlara inmeyenler. Buna sebepti Orta Doğu kan ağlıyorken yalnızca namazla,oruçla meşgul olan, ben görevimi yapayımda diyen çarpık zihniyetler.Belki de buna sebepti gününü dizi seyretmekle geçiren pasif anneler, ablalar, teyzeler..Belki de buna sebepti kahvehanelerde vakit öldürenler.
 

Ve susmaya devam ediliyordu..Siyonist medya hak ile batılı değiştirip yanlışı gösteriyordu.Allahu Ekber şiarıyla teslim edilirken ruhlar Adeviyye Meydanı’nda, Nahda Meydanı’nda, Suriye’de, Çeçenistan’da..
 

Eyvahlar olsun sana ey layık olamadığın Muhammed’in ümmeti! Eyvahlar olsun sana bu katliamların katili!

 

Şükran Gündüz / Batman - Yaş: 17
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir