• DOLAR 32.526
  • EURO 34.85
  • ALTIN 2424.528
  • ...
Vahdet`ten Başka Kurtuluş Yolumuz Yoktur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Cemaati İslami liderlerinden Abdulkadir Molla`nın idam edilmesiyle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Müslümanlara seslenerek Yalçın, bu zulüm ve kıyımları önleyecek tek şeyin Müslümanlar arasındaki vahdet olacağını söyledi.

Cemaati İslami Lideri Abdulkadir Molla`nın şehadetini tebrik ettiklerini ifade eden Yalçın, "Bangladeş Hükümetinin insanlık dışı uygulamalarına karşı İslami duyarlılığa sahip tüm kurum ve kuruluşlar tepki göstermelidir. Zalim Bangladeş Hükümetine karşı yaptırımlar uygulanmalıdır. Yaptırımların uygulanması insani bir gerekliliktir." dedi.

Bangladeş Hükümeti`nin Cemaati İslami kadroları ve mensuplarını serbest bırakmadığı sürece ikinci İsrail olarak tanımlanmaktan kutulamayacağını ifade eden Yalçın, tüm Müslümanların sorumluluk bilinciyle hareket ederek bu zulme karşı gür bir ses çıkarması gerektiğini belirtti.

Zalimlerin tek dertlerinin İslam ve Müslümanlar olduğuna dikkat çeken Yalçın, dünya Müslümanlarına seslenerek, "Bu zulüm ve kıyımların önleyecek tek şey aramızdaki birlik ve vahdet olacaktır. İslam dünyasına çağrımızı yineliyoruz. Gelin hep beraber olalım, yekvücut olalım, vahdetten başka kurtuluş yolumuz yoktur." diye konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir