• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vali :"Sorun kar değil, kurallara uymayan şoförler"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak Valisi Hasan İpek, 23'ncü Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce ve Emniyet Müdürü Avni Usta ile birlikte, kar nedeniyle kapanan Cizre-Nusaybin karayolunda incelemelerde bulundu.

 

Vali İpek, kapanan yolda incelemelerde bulunduktan sonra geldiği Cizre ilçesinde, yürütülen çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

 

Cizre-Nusaybin karayolunun yoğun kar yağışı ve araçların sağa sola kayması, özellikle bir TIR'ın kayarak, yolu her iki yönden gelen araçların geçişine engel olması sonucu meydana gelen büyük sıkışıklık nedeniyle kapandığını belirten Vali İpek, facianın atlatıldığını söyledi.

 

Vali İpek açıklamasında,,"Uzun süre yolda mahsur kalan insanlarımız oldu. Bu anlamda vatandaşlarımızdan özür diliyoruz." dedi.

 

Mahsur kalanlara Cizre Kaymakamlığı ve askeri birlikler tarafından 20 bin kumanya dağıtıldığını kaydeden Vali İpek,, yolun ulaşıma açılmasında ve mahsur kalan vatandaşlara yardımlarından dolayı güvenlik birimleri ile kurum çalışanlarına teşekkür etti.  (Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir