• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
SP'den VASİAD'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Milli Görüş hareketi olarak yapmış oldukları icraatlara atıfta bulunan ve yapılan çalışmaların devam ettirilmemesinin neticesinde bu gün gelinen noktada bırakılan eserlerden geriye hiç bir şeyin kalmadığını ifade eden Fetullah Erbaş Van'da işsizliğin de ciddi boyutlara ulaştığını ifade etti.

Erbaş, konuşmasının devamında, VASİAD'ın çok önemli görevler üstlendiklerini belirterek, "Özellikle farklı şehirlerdeki işadamlarını ilimize yatırıma davet etmeniz memnuniyet vericidir. Geçmişte ilimize Milli Görüş hizmet etmiştir ve bundan sonrada Milli Görüş hizmet edecektir'' dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren VASİAD Başkanı Ali Çiçeksay ise, sermayenin ürkek bir yapıya sahip olduğunu ve huzur ve güven ortamının olmadığı yerde durmasının mümkün olmadığını belirterek, "Huzur ve güvenin kalıcı bir şekilde tesis edilmesi durumunda bölgeye çok ciddi yatırımların olacağını düşünüyoruz. VASİAD olarak farklı şehirlerdeki TUSCON'a bağlı işadamlarını Van'a getirmekteyiz ve şehrimize yatırım yapmaları hususunda gerekli çalışmaları yapmaktayız. Fakat şu anda OSB arazileri mevcut talebi karşılamamaktadır'' diyerek sıkıntılarını dile getirdi. Fikret Özkan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir