• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
HÜDA PAR Ağrı`da seçime girecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Hür Dava Partisi Ağrı Yönetimi adına açıklamayı okuyan Burhan Aslan, ciddi bir çalışma yürüttüklerini ve halkın teveccühünün beklenenin üstünde olduğu Ağrı`da 2014 yerel seçimlerinde kendilerinin de olacağını ve Ağrı Belediye Başkanlığını kazanmakta iddialı oldukları vurgulandı.
 
Yönetime geldiklerinde hakkın rızası doğrultusunda halkın hak ettiği bir çalışma yapacaklarını ifade eden Aslan, "HÜDA PAR olarak şuanda Ağrı`da çok ciddi bir çalışma başlattık ve çalışmalarımız devam ediyor. Her ev ve işyerine gidip parti broşürü ile tanıtımımızı yapıyoruz. Allah`a hamdolsun ki bu çalışmalarda halkımızın büyük bir teveccühünü ve desteklerini görmekle birlikte hayır dualarını aldık. Buna binaen 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ağrı Belediyesini kazanmak için mücadele göstereceğiz. Ve Allah`ın yardımı, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar neticesinde de halkın gösterdiği teveccüh ile birlikte seçimleri kazanacağımızı ümit ediyoruz. Çünkü yaptığımız çalışma Rıza-i İlahi doğrultusundadır. Şunu da halkımızın bilmesini istiyoruz ki biz Ağrlıyız, sizdeniz, sizin kardeşleriniz ve çocuklarınızız. Dertlerinizi, sıkıntılarınızı çok iyi biliyoruz. Teşkilatımızla yönetime geldiğimizde dert ve sıkıntılarınıza derman olacağız. Çözüme kavuşturamayacağımız sorunlarınız için de feryadınız olacağız inşallah." dedi.
 
Açıklamanın devamında HÜDA PAR`ın Ağrı`da göstereceği Belediye Başkan adayı hakkında şu bilgiler verildi: "Ağrı`dan hizmete gönül vermiş değerli bir kardeşimiz ile birlikte yerel seçimlerde çalışma yürüteceğiz. Yerel seçimlerdeki adayımız 19 Aralık Perşembe günü açıklanacaktır. Allah hayırlara vesile kılsın." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir