• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
"Belediyeler hizmet yeridir, partizanlık yeri değil"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - İslami derneklerle yapılan hayır kervanıyla halkın büyük bir teveccühünü kazandıklarını ifade eden Van Köyleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Fetullah Botan, bu hayır çemberini daha da genişletmek amacıyla HÜDA PAR Gevaş İlçe Belediye başkanlığı aday adaylık başvurunda bulunduğunu belirtti.


"Belediyeler hizmet yeridir, partizanlık yeri değil"
"İnanç değerlerimize uygun insani ve İslami ilkeler üzerine kurulan Hür Dava Partisi Van ili Gevaş ilçesine Belediye başkanlığına aday adayı olarak halkımıza hizmet etmeye talibim" diyen Botan, "Rabbimin izniyle Gevaş halkımıza insani ve İslami çizgide hizmet etmek istiyoruz. Belediyeler hizmet yeridir, partizanlık yeri değil. İnşallah bizler görev başına geldiğimizde ayrım yapmaksızın rüşvetsiz tarafsız adil bir şekilde hizmet edeceğiz. Bizler gerçek adaletin ancak İslam merkezli sağlanacağına inanıyoruz." diye konuştu.


Fetullah Botan Kimdir?
1975 yılında Van merkeze bağlı Değirmenözü köyünde doğan Fetullah Botan, ilköğretimi köyde okudu. 2000 yılında Van'da ticarete başlayan ve halen ticaretle uğraşan Botan, Van Köyleri Yardımlaşma Derneğinin Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Hür Dava Partisi Van ili Tuşba ilçe başkanlığını da yürüten Botan, evli ve dört çocuk babasıdır. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir