• DOLAR 32.527
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2430.862
  • ...
'Ağrı sadece bir caddeden ibaret değil'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Yaklaşık 10 gün önce Ağrı'da başlayan kar yağışı cadde ve sokaklarda kar yığınlarının oluşmasına neden oldu. Cadde ve sokaklarda kar kaldırma çalışmaları yapılmadığından yollar adeta buz pistine döndü. Kayganlaşan yollara yayalar ve araçlar zor anlar yaşadı.

Ağrı'da kar yağdığı günden bu yana sadece Cumhuriyet Caddesi'nde kar kaldırma çalışmalarının yapıldığını belirten vatandaşlar "Ağrı sadece Cumhuriyet Caddesi'nden ibaret değil." diyerek tepki gösterdiler.

Ağrı'ya hizmet yapılması gerektiğini ifade eden Emrah Kaya, "Ağrı'ya yaklaşık 10 gün önce kar yağdı. Eskivan Caddesi'ne daha ciddi bir kar temizleme çalışması yapılmadı. Ciddi bir hizmet yapmayan Belediye Başkanını, Hükümet partisi bir daha aday göstermesi bir sıkıntıdır. Mülki amirlerin güzergahlarına ve Cumhuriyet Caddesine önem gösteriliyor. Halkımızın yürüdüğü yollar sıkıntılı bırakılmış. Vatandaş ilerlemekte zorluk yaşıyor. Gördüğümüz onlarca bayan sürekli yere düştüler, sıkıntı yaşadılar." dedi.

Ağrı Belediyesine tepki gösteren Agit Turgut ise "Ağrı'da kış çetin geçmektedir. Ağrı Belediyesi buzlanma olmadan müdahale etmelidir. Allah rızası için vatandaşa nasıl bir yardımımız dokunursa o bize kalır. Bakıyoruz Hükümet Partisi belki iyi çalışmalar yapmış olabilir yalnız, Belediyemiz çalışmıyor. Sesim tüm yetkililerin kulağına gitsin." dedi.

Ağrı'da sadece Cumhuriyet Caddesine önem verilmesinin yanlış olduğunu "Ağrı'da tek cadde Cumhuriyet Caddesi değil" sözü ile dile getiren Hakan Kaya şöyle konuştu: "Ağrı sadece Cumhuriyet Caddesinden ibaret bir il değildir. Yağan kardan dolayı her tarafta buzlanma meydana geldi. Halk bundan dolayı rahat yürüyemiyor, sürekli yere düşüyorlar. Buna çözüm bulunmalı, belediyenin ciddi bir çalışma yapması lazım. Neden ilimiz bu halde bırakılmış. Tuzlama çalışması yapılmıyor. Ağrı'nın Belediyesi Hükümet partisinden olması ve olanağın bu kadar yüksek olmasına rağmen neden ciddi bir hizmet yapılmıyor. İlimiz kendi kaderine terk edilmesin, gereken ne ise o yapılsın." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir