• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Diyarbakır Söz: Paşalar Veda Ediyor
Diyarbakır`daki görev süreleri dolan 7. Kolordu ve Diyarbakır Garnizon Komutanı Korgeneral Salih Zeki Çolak ve 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlhan İl Valisi Mustafa Toprak`a veda ziyaretinde bulundu.

Özgür Haber: OSB`de Demiryolu Çalışmaları Başladı
Diyarbakır Vali Mustafa Toprak, Organize Sanayi Bölgesi`nin en önemli üç sıkıntısından biri olan demiryolu sorununun çözümü için çalışmaların başlatıldığını söyledi. Vali Toprak, "Hükümetimizin girişimiyle çalışmalar başlatıldı. Etütler yapıldı şu an projeleri hazırlanıyor. Ulaştırma Bakanlığımız, TCDD Genel Müdürlüğü anahtar teslimi 3,2 kilometrelik demir yolunu alt ve üst geçitleriyle birlikte ve kamulaştırılmasıyla beraber çözmüş olacak" dedi.

Güneydoğu Ekspres: DTB`den Afrika`ya Yardım Çağrısı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin (TOBB) Afrika`da yaşanan açlık felaketiyle ilgili olarak başlattığı yardım kampanyasının ardından Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Fahrettin Akyıl, iş dünyası ve hayırsever vatandaşlara seslenerek herkesin Afrika`ya yardım etmesi gerektiğini söyledi.

ÖZ Diyarbakır: "Afrika`ya Herkes Yardım Etmeli"
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl, iş dünyasına ve hayırsever vatandaşlara seslenerek, herkesin Afrika`ya yardım etmesi gerektiğini belirtti.
M. Salih Keskin - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir