• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

BATMAN-Akredite Oda belgesini aldıktan hemen sonra Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulundan BATSO üyelerini sevindirecek bir haber geldi.

 

Özverili çalışmalarıyla odanın akredite oda sınıfında yer almasında büyük katkılarından dolayı tüm oda çalışanlarını kutlayan Başkan A.Kadir Demir, Oda yöneticileri, , Meclis üyeleri ve personelin katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, "Akredite oda olmamız sorumluluklarımızı arttırdı. Üyelerimize daha etkin hizmet sunmak, her sektörün üretim, hizmet ve kalite düzeylerinin arttırılması için uygun ortamlar hazırlamak ve Batman'ın ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını sağlamak için hepimize daha fazla sorumluluk düşmektedir. Herkesin bu sorumluluğu yerine getirmekte üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. BATSO'nun tüm yönetim, meclis ve personeliyle bir ekip halinde, hep beraber, Batman'ı çok güzel yerlere getireceğiz" dedi.
Başkan Demir konuşmasında ayrıca, daha önce vaat ettikleri projeleri bir bir yerine getireceklerini belirterek, "Üyelerimizin en büyük talebi olan belge ücretlerini, 2014'ten itibaren kaldırıyoruz. Odamızın en büyük gelir kaynaklarından olan belge ücretlerinden feragat ederek 2014 yılından itibaren Oda Sicil Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi, İhale Durum Belgesi, Meslekten Men Edilmediğine Dair Belge, Ticari Ehliyet Belgesi, Yerli İstekli Belgesi ve Ortaklık Teyit Belgesi olmak üzere toplam yedi belgeden ücret alınmayacak" dedi.

 

Oda olarak hedeflerinin Batman sanayisini bölgenin lokomotifi haline getirmek ve sanayicinin yanında yer almak olduğunu söyleyen Demir, "Üyelerimize daha modern ve hızlı hizmet sunabilmek için Elektronik Arşiv çalışmalarını hızlandırdık. Bu kapsamda, yönetim kurulundan ve oda personelimizden kurduğumuz bir ekiple Yunanistan'a gideceğiz. Elektronik Arşiv çalışmamızın tamamlanmasıyla üyelerimiz, birçok hizmeti ve belgeyi internet üzerinden kolayca alabilecektir." ifadelerini kullandı.

 

Başkan Demir konuşmasının sonunda, Batmanın büyük bir potansiyeli olduğunu ve oda olarak bu potansiyeli ortaya çıkarmak için sürekli çalışacaklarını, henüz yolun başında olduklarını, tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla vaat ettiğimiz projeleri gerçekleştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirtti. (İLKHA)