• DOLAR 32.513
  • EURO 34.559
  • ALTIN 2497.848
  • ...
Özgür Eğitim Sen`den elektrik kesintilerine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Özgür Eğitim Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, Batman son günlerde artan elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Batman`da da hava sıcaklıklarının düştüğü şu günlerde elektrik kesintilerinin sık sık yaşanmasının halkı bezdirdiğini dile getiren Sevinçer, "Hiçbir gerekçe gösterilmeden saatlerce elektrik kesintisine gidilmesi sabahın erken saatlerinde okula giden binlerce öğrencimizi ve öğretmenlerimizi olumsuz yönde etkilemektedir." dedi.

Elektrik kesintileri nedeniyle kaloriferlerin yakılmadığını belirten Sevinçer "Bu durum pek çok öğrencinin hastalanmasına neden olacağı gibi okuldaki öğretmenlerin ve yöneticilerin görevlerini yerine getirmesini de engelleyecektir." şeklinde tepki gösterdi.

Sevinçer açıklamasının devamında, "Elektrik kesintilerinin kaçak elektrik kullanımını önlemek-azaltmak için yapıldığı söylentilerinin konuşulduğu şu günlerde tüm yetkililerden talebimiz bu sorunun derhal çözülmesidir. Şu da unutulmamalıdır ki tek bir öğrencimizin ya da eğitim çalışanının kesintilerden kaynaklanan bir nedenle hastalanması ve bu şekilde eğitim ortamından uzaklaşmasının vebali bu işe sebep olanların boynundadır." dedi. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir