• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Pazarcılara, beş yıldızlı pazar yeri geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA- Pazarcılar Odası Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü kahvaltıda konuk etti. Düzenlenen kahvaltıya Başkan Ergün'ün yanı sıra Başkan Yardımcıları, Zabıta Müdürü Belediye Meclis Üyeleri Pazarcılar Odası Başkanı ve pazarcı esnafları katıldı.

 

Kendilerini onurlandırdığı için Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, "Katılımından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisi pazarcı esnafımızın yıllardır beklediği pazaryeri noktasında bizlere müjde veremeye geldi. Zor şartlarda, açık alanlarda hizmet veren esnafımızın kalitesini arttırmak adına çok önemli bir proje geliyor. Ben sayın başkanımıza hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisini bugün odamızda ağırladığımız için çok mutluyuz. Başkanımıza yeni dönemde de başarılar diliyoruz" dedi.

 

"Genel Çoğunluğun İsteğiyle Hareket Ettik"
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve geldikleri günden bu yana 4,5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Artık son yüz günün içerisine girdik. Tabi geride kalan dönemde üzüldüğümüz, sevindiğimiz günler oldu. Özellikle Perşembe pazarının taşınması sürecinde bazı sıkıntılar oldu. Ancak o bölgede yaşanan çoğunluğun isteğiyle, kentimize yakışmayan bir görüntü olan pazarı yeni yerine taşıdık. Ben burada hem esnafımızın, hem de halkımızın mutlu olduğunu düşünüyorum" dedi.

 

Bin Tezgâhlı Pazar Yeri Geliyor
Konuşmasında yeni otogara geçilmesiyle birlikte mevcut garaj alanına yapılacak proje hakkında da bilgiler veren Başkan Ergün, esnafa bin tezgâhlı pazaryeri müjdesi verdi.

 

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası projesinin içerisinde pazaryerinin ayrıldığını ifade eden Başkan Ergün, "Son dönemde orada pazaryeri yapılmayacağı noktasında bazı siyasi söylentiler dolaşıyor. Bunlara itibar etmeyin. Şu anda projeler hazırlanıyor. Bu projeyi de önümüzdeki günlerde Manisa kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

 

Pazarcımız Modern Şartlarda Hizmet Verecek
Mart ayı sonunda yeni otogara geçişin başlayacağını dile getiren Başkan Ergün, "İnşallah bununla birlikte ivedi olarak ihale aşamasına geçeceğiz. İki yıl içerisinde büyükşehir hizmet binası ile birlikte, içerisinde kafeteryalar, alışveriş mağazaları, yer altında otoparklar ile birlikte pazaryerinin olduğu projenin ilk etabını tamamlamayı düşünüyoruz. Pazarcı esnafımızın modern bir ortamda hizmet vermesini sağlayacağız. Gönlünüz ferah olsun" diye konuştu. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir